Ontspanningsmassage

Een klassieke ontspanningsmassage is een moment van aandacht voor jezelf. Het maakt je bewust van spanningen in je lichaam. Dat maakt de massage geschikt voor de bestrijding van spannings- en pijnklachten, maar ook voor het onderhoud van een gezond lichaam.
In overleg worden rug, schouders, nek en benen gemasseerd met verschillende technieken. 
Verder kunnen bij een langere ontspanningsmassage ook het gezicht en de voeten gemasseerd worden

Gezichtsmassage

Een gezichtsmassage levert vele voordelen op. Het kan je hoofdpijn, vermoeidheid en spanning wegnemen. Ook je uiterlijk gaat er door regelmatige gezichtsmassages op vooruit: je gezicht is je visitekaartje, en door een gezichtsmassage verbetert de bloedsomloop en krijg je een stralendere huid. Door regelmatige gezichtsmassages ga je er echt jonger uitzien. Naast het gezicht worden ook hoofd, nek en schouders gemasseerd.

Voetmassage

Je voeten krijgen dagelijs veel te verduren. Door ze te masseren wordt de doorboeding gestimuleerd en kan je bovendien beter ontspannen. Je richt immers je volledige aandacht op de massage. Deze focus houdt automatisch in dat de rest van de wereld even niet zo belangrijk is. Vooraf krijg je een heerlijk warm voetenbad.

Sportmassage

Heb je een blessure gehad en wil je weer beginnen met sporten of wil je juist graag blessures voorkomen? Dan kun je bij mij terecht voor een passende behandeling. Vraag ook naar de mogelijkheden voor het masseren van een sportteam. 

Zwangerschapsmassage

Juist als je zwanger bent kan het heerlijk zijn om je eens te laten masseren. Niet alleen kunnen klachten worden behandeld, maar je kunt soms ook je kindje voelen reageren. Het is altijd goed om een moment van ontspanning in te bouwen in je drukke bestaan als aanstaande moeder.