Vitaliteitstraining

Iedereen weet dat gezond eten en vaak bewegen bijdragen aan een gezonde levensstijl. Maar om het te doen is wat anders. Hoe moet je dat aanpakken? Veel mensen hebben al wel eens een poosje beter op het eten gelet of zijn begonnen met sporten. Vaak verzand je na een tijdje toch weer in je oude gewoontes.

Er komt een moment dat je zin hebt om het roer om te gooien. Is dit moment voor jou gekomen? Dan kan ik ervoor zorgen dat je je persoonlijke doelen ook waar gaat maken! Door een toegankelijk en persoonlijk begeleid programma samen te stellen zorg ik dat je plezier hebt en houdt in je nieuwe levensstijl. Je zult je fitter voelen en vooral trots zijn op jezelf!

Zelf ben ik een tijdje geleden met C9 begonnen. Ik had twee zwangerschappen achter de rug, had al tijden niet meer gesport en voelde me moe en lusteloos.
Nu heb ik veel meer energie, ben een paar kilo kwijt en ben weer begonnen met hardlopen en een opleiding sportmassage.
Stap 1: leg de basis voor een gezondere levensstijl

Het C9 programma helpt je een vliegende start te maken op weg naar een slankere en gezonde versie van jezelf waardoor je je energieker en vitaler gaat voelen. Dit effectieve en makkelijk te volgen cleansing programma geeft je de tools in handen om vandaag nog te beginnen met de transformatie van je lichaam! Tijdens de C9 zal ik je begeleiden en je eventuele vragen beantwoorden.

Stap 2: programma op maat

​Na het volgen van het C9 programma gaan we samen kijken hoe we je verdere doelen kunt bereiken. Er zijn verschillende mogelijkheden en ik zal kijken wat het beste bij jou past.

Ik ben jouw F.I.T coach!


C9 | Cleansing Programma

Het begint allemaal met de basis, het C9 programma. Het C9 programma helpt je een vliegende start te maken op weg naar een slankere en gezonde versie van jezelf waardoor je je energieker en vitaler gaat voelen. Dit effectieve en makkelijk te volgen cleansing programma geeft je de tools in handen om vandaag nog te beginnen met de transformatie van jelichaam!

Ik vertel je graag over mijn eigen ervaringen met C9.

Voor € 120,42 krijg je een programma van 9 dagen inclusief persoonlijke begeleiding. Ik ben jouw FIT coach!


F15 | De volgende stap

Wanneer je klaar bent voor de volgende stap van je transformatie, biedt F15 een gepersonaliseerde aanpak om er beter uit te zien en je beter te voelen. F15 bestaat uit drie niveaus: beginner, intermediate en advanced. Je kiest je eigen fitness niveau en ontvangt de benodigde informatie om je fitness en voedingsdoelen te bereiken.

Ook bij de F15 krijg je persoonlijke begeleiding. Dit programma duurt 15 dagen en kost € 155,61.